31 Aralık 2012 Pazartesi

Maya köpeği:)


Köpek, İşbirliği Trekanası 31 Aralık 2012 – 13 Ocak 2013

Köpek trekanası geniş ailemizi düşünme zamanının geldiğini söylüyor. Kanbağı ile bağlandığımız ailelerimizi değil, insanlık ailemizi kastediyorum. Evinizde, işyerinizde, bulunduğunuz toplumsal mekanlarda düzenli olarak biraraya geldiğiniz insanlardan bahsediyorum. Bu insanlarla ilişkiniz nasıl? Doyurucu, destek verici, sevgi dolu ilişkiler mi? Sizin ileriye ve yukarıya doğru gelişmenizi sağlıyorlar mı? Yoksa sizi geri tutan, öfke, kıskançlık, küskünlük, güvensizlik ve korku dolu ilişkiler mi bunlar? Unutmayın hayatta her zaman bir seçim şansınız vardır. Eğer herhangi bir ilişkiyi ihtiyaç veya korku yüzünden veya "daha iyi birisi olmadığı için" sürdürüyorsanız, tekrar düşünün.


İşbirliği genelde birden fazla insan ile ortaklaşa bir şekilde iş yapmak, çalışmak veya aynı amaç için biraraya gelmek olarak algılanır. Ancak bu bir iş veya kariyer olmak zorunda değildir. Ve özel bir amacı olmasına gerek yoktur. İşbirliği demek yalın anlamıyla olumlu bir ilişki sürmek anlamına gelebilir. Ancak bu SİZİNLE başlar. İşbirliğine dayalı ilişkileriniz hayatta nerede durduğunuzu, hayat görüşünüzü ve tavırlarınızı yansıtır. Ve nerede olursanız olun ileri veya geri adım atmayı seçebilirsiniz.
Neden? Çünkü kişisel evriminize bağlı olarak belirli türde enerjileri çeker veya itersiniz. Depresifseniz, içinizde birşeyler mutlu olmak istemesine rağmen keyfiniz kaçar. Eğer ruhsal olarak güçlüyseniz ve zehirli duygular barındırmıyorsanız, sizi aşağı çeken insanlarla işbirliği yapamazsınız hatta birarada bile bulunamazsınız. Enerjiler kendi doğaları gereği birbirlerini dengelerler. Evrenin değer yargısı yoktur. Önemli olan dengedir. Ve dengeye ulaşmak duygusal olgunluk, iç huzur ve bizi daha insan yapan güçlü ve sağlıklı nitelikleri barındırmayı gerektirir. Bunlar sadakat, bütünlük, onur ve sevgidir. Köpek burcunun getirdiği sınavlar bunlardır işte.
Bu dönemden faydalanmak için iyi bir takım oyuncusu olun, ama önce kendinizle. Sonra bu doğal olarak etrafınızdaki insanlara yayılacaktır.
Maya burcunuz Köpek ise bu trekana sizin için ayrıca önem taşıyor. Kendi potansiyelinizi daha iyi keşfedip kullanabileceğiniz ve önemli dönüşümlerden geçebileceğiniz bir dönemdesiniz.


Peki siz Maya burcunuzu biliyor musunuz?

Öğrenmek için burayı tıklayın...

(Maya Takvimi uzmanı değerli Vajra Fatih Keçelioğlu'na teşekkürler. Bugün girdiğimiz Köpek Trekanası hayırlı OLsun...)

Hiç yorum yok: