1 Ocak 2013 Salı

En iyisi...


''İşte yılbaşı soframız'' diyor sevgili Gulcy; ben de ekliyorum: ''E daha ne olsun ki?..'' :) ''Sebzelerin Krallığı'' sofrasının bereketi daim OLsun inşallah...

Çok başarılı ve çok meşgûl bir iş kadını, bir üst düzey yöneticidir aslında, ama bu kocasıyla beraber mutfağa girip harikalar yaratmasına asla engel teşkil etmemiştir şimdiye kadar. Hakikaten enfes ve çok da sağlıklı yemekler yapar. Ellerine sağlık Gulcy, herşey gene mükemmeldi:)

2012'yi 2013'e bağlayan geceye sevgili kardeşimin bizzat meşgûl olduğu şömine sıcak ve güzel alevleriyle eşlik etti. Televizyon kanallarında izlenecek pek bir şey olmadığından (bizim programın yayınlandığı kanal da Halûk'ların evdeki sistemde bulunmadığından), televizyon izlemek yerine  Halûk'un seçtiği müzikleri dinledik ve konser DVD'lerini izledik. Kardeşim çoğunlukla olduğu gibi gene caz ve Latin tınılarını tercih etti, seçip dinlettikleri çok güzeldi, müzik zevkine teşekkür etmeyi borç bilirim:)
 
Yılbaşı gecesi, eğer ben çalışmıyorsam ve kimse seyahatte değilse genellikle ev ortamında olmayı seven bir aileyiz. Bu defa ben yılbaşı için çalışmalarımı daha evvelden tamamlayıp bitirmiş olduğumdan annemle birlikte Gülsün ve Halûk'un evlerinde misafirdik. Onlar geçen yılbaşını çoook uzaklarda, Brezilya'da geçirmişlerdi, bu sene daha sakin bir kutlama için evlerinde olmayı tercih ettiler. Velhasıl; eskisini uğurladık gitti, yenisini buyur ettik, hoş geldi, sefa geldi:) Sakin, huzurlu, çılgın kalabalıktan uzak, keyifli ve güzel bir geceydi. Benim fikrimi sorarsanız; bizim televizyon programında canlandırdığımız gibi hakikaten yılbaşında evde olmak en iyisi... (Programı izleyenlerin beğeni ve tebrik mesajları için ayrıca teşekkür ederim, biz izleyemedik gerçi ama, gelen mesajlara bakılırsa sanırım bizim Yağmur oğlan şu anda bir nevî kediler aleminin Brad Pitt'i :)

Hiç yorum yok: