3 Mart 2012 Cumartesi

Buyrun:)


GEÇMİŞ YAŞAM MEDİTASYONU İLE ''KARMA'' TEMİZLİĞİ...

     Bu çalışmada son derece güçlü bir metod olan "Geçmiş Yaşam Yolculuğu" ile karmalarımızı ve geçmiş yaşamları nasıl şifalandırabileceğimizi göreceğiz. Yaşamınızda sizi etkileyen bir zorlukla veya bir problemle bağlantılı, geçmiş yaşamlarınızdan herhangi birindeki bir zamana ve mekana doğru geri bir yolculuk yapacağız. Bu yolculuğumuzda karşılaşacağımız o geçmiş yaşamınız, onunla ilgili üzerimizdeki birikmiş olan tortuların çözülmesini sağlayacaktır.

     Yaşamımızda defalarca aynı şeyi yaşarız. Bazen farklı kişilerle, farklı zamanlarda, farklı yerlerde olsa da tıpatıp aynı durumu, aynı olayı, aynı sıkıntıyı yaşarız. İlişkilerimiz, kariyerimiz, başarı seviyemiz, her şey karma ile bağlantılıdır. Karmamızda iyileşmeyen her şey; bu yaşamımızda bozulan veya yürümeyen bir ilişki, iş yaşamı, hayat tarzı ya da davranış olarak kendini gösterir.

      Bizler hepimiz öğrenmek, gelişmek ve tekamül etmek amacıyla tekrar tekrar, defalarca enkarne oluruz. Bu durum, bizim birbirini takip eden yaşamlarımız esnasında, devamlı tekrarlanan karmik bir borç/alacak sisteminin içinde kalmamıza sebep olur. Bütün söylediklerimiz, düşündüklerimiz veya yaptıklarımız karmayı oluşturur. Karma, bir öğrenme yolu ve ruhsal büyüme metodudur. Her birey bu yolla davranışlarının sonucunu öğrenir ve anlar. Bu sonuçları anlayarak, kendine ve başkalarına acı değil, mutluluk verecek şekilde davranmayı öğrenir. Bu öğrenme mutlaka gerekli ve çok önemlidir.

      Yaşamımız içinde karşılaştığımız her olay, her koşul karmik bir sebebe dayanmaktadır. Kişinin geçmiş yaşam kayıtlarında kalan olumsuzluklar, acılar, yaralar yüzleşilmediği ve iyileştirilmedikleri sürece orada kalmaya devam ederler. Bu durum şifa gerçekleşene kadar sürer ve kişi aynı şeyleri tekrar tekrar yaşar.

      Şifa gerçekleştiğinde ise, acı sona erer. Karmayı şifalandırmada esas olan farkına varmaktır. Farkındalık, yeniden doğumun temel faktörüdür. Bir şeyin yanlış gittiğini ve hatalı olduğunu anlamak, yeni bir seçim yapıp değiştirebilmeyi kolaylaştırır. Kurtulma, olayın kaynağına giderek ve farkında olma ile gerçekleşir. Böylece kendinizi acı çekmekten kurtararak, sonsuza dek devam edecek bir zinciri kırmış ve acıya son vermiş olursunuz. Bu özgür seçimlerinizin sonuçlarının çözülmesi, ortadan kaldırılması ve dengenin oluşturulması anlamına gelmektedir.

     Herkesin bu yaşamı içinde üzerinde çalışması gereken birkaç problemi vardır. Mesele sadece bu hayatımızdaki problemleri tespit etmek değildir. Önemli olan, bu problemle bağlantılı olan ve geçmiş hayatımızda başlayan ve tekrar eden olayın, kaynağına gidebilmek ve ilk başladığı yeri bulabilmektir.
     Geçmiş yaşamlara giderek bir takım bilgiler elde edilmesi, karmanın şifalanması için çok faydalı bir metottur. Geçmiş yaşamlara gidildiğinde ve yaşanmış travmaların üzerleri açıldığında, bu yaşamdaki problemlerin ve fobilerin açıklamalarına kavuşulmuş olunur.

Atakent Ezberbozan Atölye’deki bu özel çalışmamızda sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz… 

    Eğitmen: Sami Şarhon

   Tarih: 9 Şubat 2012 Cuma
   Saat:   19:30 – 22:00
   
Bilgi ve rezervasyon için: 0.232.336 20 55
atolyeezber@gmail.com
www.ezberbozanatolye.com

Hiç yorum yok: