6 Kasım 2011 Pazar

De mi? :)

Ege TV'de,  yakın zamanda yayınlanacak olan ''Gökkuşağı'' programına ''meme kanseri'' ve bağlantılı olarak ''kemoterapi'' ile tanışmış bütün kadınlara selâm olsun diye bu uzun kızıl perukla çıktım. Bu hali Amerikalı sinema oyuncusu Demi Moore'a benzetenler çıktı çıkmasına da, pek bir alâka yok bence.   Onun saçları orijinal, benimki çakma, onun yakın gözlüğü daha geniş çerçeveli, benimki dar, o benden üç yaş büyük ama ben ondan daha yaşlı gösteriyorum falan yani:) Ama tabii her kadının Demi Moore ile uzak ya da yakın bir benzerliği bulunabilir aranırsa, orası da ayrı... De mi? :))) 


DİP: Ege TV tarafından az önce bana aktarılan bilgiye göre, evvelden çekimi yapılmış bu program 8 Kasım 2011 Salı ya da 9 Kasım 2011 Çarşamba günü, sabah saat 10.00'da yayınlanacakmış. Biraz tuhaf bir geribildirim ama olsun, benden söylemesi. Aynı programın tekrarı gece saat 02.00'de yapılıyormuş. İnternet üzerinden izlemek isteyenler için müracaat buraya lûtfen...

3 yorum:

Olay yeri Muhabiri Demi Moore'un yanından bildiriyor dedi ki...

Herkes yerini bilecek.. Demi Moore deyince orada bir duracan yanii..

Handan Demiralp dedi ki...

Bu olay yeri muhabiri keçi sakallı, uzun boylu ve genellikle elinde fotoğraf makinesi ile gezen arkadaş belli ki:)Anlaşıldı merkez, bu konuda uyarıldı herkes, tamam:)

Ben dedi ki...

Aferin..