26 Aralık 2011 Pazartesi

Şimdi...

Şimdi tam da vaktidir kendimizi akışa teslim ederek ve tam bir güvenle OLmasını arzu ettiklerimize odaklanmanın... Artık eskitmiş olduğumuz yılda her ne olduysa oldu, şimdi önümüzde yenisi var, onu şekillendirme zamanıdır.

Genel olarak vaziyet bu; kendi enerjimizi diğer enerjilerle birleştirerek sinerji oluşturma, kendimizin ve bütünün en yüksek hayrı için niyetleri belirleme, sipariş listesini oluşturma ve bunu yaparken hedefleri gayet net koyma hali yani... Parçası olduğumuz evren kaos ve karmaşıklığa bunu aynen yansıtarak cevap verir çünkü, bilen bilir. Seçin, belirleyin, net olun, durmadan fikir değiştirmeksizin, nihaî karar ve istikrarla verin siparişlerinizi, paketlenip kurdelesi bağlandıktan sonra tekrar açılmaz o artık, ona göre:) E o zaman? Fazla vakit kalmadı gibi, haydi bakalım, kolay gele... Şimdi'nin gücünü kullanmak size kalmış birşeydir, değil mi ki  herşey herkesin niyetine göre? :)

4 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

hatirlatma için teşekkürler:))

Handan Demiralp dedi ki...

Savitri Dasi yazdı: "Namaste, Hindistan'dan sevgiler. Ruh-can olduğumuzu unutup kendimizi beden olarak kimlikleştirdiğimiz için kendi hakkımızda bir çok fikir üretiyoruz: ben Türküm, Müslümanım, kadınım, erkeğim, anneyim, ben babayım gibi. Ama tüm bunlar beden ile ilntili olup ruh ile hiç bir ilgisi yoktur. Ruh Yüce Tanrı'dan bir parça, bir kıvılcımdır. Gerçek özümüzde de bizler bu Yüce Tanrı'nın hizmetkarlarıyız.Sevgiler"
Teşekkürler, doğru okuyup doğru anlayana selâm OLsun:) Namaste...
Sevgili Braheshwari'ye de gönülden ve aynen:)

Çiğdem Atabey dedi ki...

herşey niyetimize göre sahiden Handancığım, yeter ki niyetimizin farkında OLalım.. :) kucaklarım..

Handan Demiralp dedi ki...

Biz de kucakladık, çok sevgiyle, yeniyılda yenilenecek OLan herşeyle birlikte:)