7 Aralık 2011 Çarşamba

OLur...

Yüzde ısrar etme, doksan da olur.
İnsan dediğinde noksan da olur.
Sakın büyüklenme, elde neler var,
Bir ben varım deme, yoksan da olur...



Mevlâna Haftası kutlu OLsun. Işığı ile hâlâ alemi aydınlatan o bilge ruha 2011 senesinin sonundan ve bir kez daha gönülden selâm OLsun... 

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir insanı hiç görmeden özlemek mümkün mü? Evet, hem de çok mümkün. İşte ben o mümküniyetin evreninde Mevlana'yı çok özlüyorum.

Adsız dedi ki...

mevlana'nın kelamı çok güzel ve bence de doğru))siz,bu görüştemisiniz,daha doğrusu böylemi davranıyorsunuz merak ediyorum?

Handan Demiralp dedi ki...

:) Ben de bu meraka sahip olanın KİM olduğunu merak ediyorum? Niçin ismi-kimliği yok? Adsız yorumları yayınlamadığım gayet iyi bilindiği halde, hâlâ bu ''çomağı sokayım da çekileyim kenara'' tavrına devamdır? Mevlâna kelâmını beğendiğiniz için size teşekkür eder, mütemadiyen yaptığınız imlâ hatalarına rağmen, bari ben sözcüsü olayım:)

Handan Demiralp dedi ki...

İlk yorumu yazan okuruma teşekkür ederim, ifadesi de, üslûbu da gayet güzel. Bir dahaki sefere adını da yazması ümidi ile. İkinci yorum niteleme dışıdır:)

Adsız dedi ki...

))siz,herzaman haklısınız,sizin insanlara bakışınız böyle))

Handan Demiralp dedi ki...

Severim ben kendimin insanlara bakışımı:) Ve elbette her zaman haklıyım:))))

Adsız dedi ki...

Handan Hanım, ilk yorumu ben yazmıştım. Teknik bir nedenden ötürü gmail kullanamıyorum bir süre.

İmza: kahvegibi (aynaya bakan kedilerin diğer annesi)

Handan Demiralp dedi ki...

Bilmez miyim sizi, tabii ki hatırlıyorum:) Üslûplardan, ifadelerden ve elbette imlâdan kimin kim olduğunu anlamak çok mümkün değerli kahvegibi, sayfayı hem sektirmeden takip edip, adsız sataşmalarına cevap verilmiş mi diye habire kontrol edip hem de mütemadiyen kaşıntı içinde olanları ayırdedebiliyorum blog yazarlığında bunca zamandan sonra:) Onlar da kendini biliyor zaten, bu sebepten adsız yorumları yayınlamıyorum. Arada bir eğlenmek için işte, hep birlikte gülelim biraz diye, böyle:))) Çok sevgimle...

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

Teşekkürler! Geri geldim. Hayırlı olur inşallah

Handan Demiralp dedi ki...

Hoşgeldiniz:) Bekliyorum merak ve heyecanla biriktirdiklerinizi, ne güzel geçirmişsiniz ortalarda görünmediğiniz zamanı... Hayrımıza Olsun, sevgimle.