5 Şubat 2012 Pazar

''Gecenin İçinden''cilerle gündüz muhabbeti...







Koskoca bir yılın her Pazar gecesini birlikte geçirdik neredeyse... Birbirimizle en ufak bir uyumsuzluğumuz, tatsızlığımız olmadan, aynı ekiple ve başarıyla tamamladık ''Gecenin İçinden'' programını. Yeniyılla birlikte ekip değişti ama bizim dostluğumuz her zaman bakî. Program yapımcısı sevgili Sevim Özkal, yapım yardımcısı sevgili Özgür Yardımcı, gazeteci-yazar ve kedisever dost sevgili Sirel Ekşi, Devlet Tiyatroları sanatçısı, yönetmen-oyuncu ve can dost sevgili Gürol Tonbul, sadık TRT dinleyicisi annem ve ben; bu defa program telâşesinden uzak, şöyle rahat rahat birarada olalım dedik ve Bostanlı'da, bir Pazar kahvaltısında buluştuk. İçinden kültür, sanat, İstanbul, kediler, kitaplar, filmler, mübadil hatıraları, Ege pazarları, yemek tarifleri, yeni projeler, çaylar, kahveler ve daha neler neler geçen bu uzuuun kahvaltıya ruhları ısıtıp gevşeten Şubat güneşi de katılınca vaziyet tam bir ''değmeyin keyfimize...'' oldu:) Hep gecenin geç vakitlerinde buluşan ve yayın telâşı içinde harıl harıl çalışan ekibimiz, nihayet gündüz gözü ile de toplanabildi çok şükür. Soğuk ve zorlu geçen bir haftanın ardından hepimize iyi geldi doğrusu, davetime icabet eden bu değerli insanlara tüm kalbimle teşekkür ederim, iyi ki varsınız, iyi ki hayatımdasınız:)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

OOoohh.. sefanız olsun kızlarr...=) Bu karelerin arka fonunda 'İstanbul Sokakları' çalıyor hiisi var..=) hehehee Yoksa 'İzmirin Kavakları'mı? %)


rumuz :Yalnız Efsane(m) =) heheheh

Handan Demiralp dedi ki...

Artık Allah ne verdiyse diyelim:) Ama tabii İstanbul rüzgârı bu taraflara doğru daha bir güçlü esmekte, İzmir'in mevcut kavaklarını sallamakta şu sıralar. Cuma akşamı Sami Hoca'dan eğitimimizi alalım da hele, ondan sonra yâ nasip deriz:) Adsızım, yalnızım, efsanem benim:)))

Adsız dedi ki...

Sami Hocamız buyursunlar gelsinler.. Derde deva, hastaya şifa... Kabuklarımızı döküp kendimizi bulmaya.. Hoş Gelsin Safalar getirsin..
Sığmayız biz İzmir'lere Ankara'lara,, 'İSTANBUL' Kokarız biz.. Prencesa..;) ee.. ne demiş ünlü söz yazarı....
''İSTANBUL gibi diyar... HANDAN gibi yar OLMAZ.
(m);)

Handan Demiralp dedi ki...

İstanbul gibi diyar olmayacağı, olamayacağı zaten benim daima söylediğim şeydir. O şehrin bir benzeri yoktur, dolayısı ile çakması-kopyası falan da olamaz. En kötü hali ile bile İstanbul gene İstanbul'dur. İzmir ile ilgili açmayayım gene ağzımı, açarsam kapatamıyorum çünkü, o derece! Atölyede çalışmalar hızlanıyor, ben bir müddet sadece izleyeyim bakayım, gelsinler, gitsinler, yapsınlar, etsinler falan. Şimdilik seyirciyim canımın aynası, sonrası? Dedim ya; Allah kerîm... Kucaklıyorum, Cuma akşamı erkence gelmeni bekliyorum:)