11 Şubat 2012 Cumartesi

Ezberleri bozduk:)






Ezberbozan Atölye'de bizlere unutulmaz bir akşam yaşatan ve bilhassa ikili ilişkiler üzerine ne kadar bayat-gereksiz-modası çoktan geçmiş ezberimiz varsa hepsini itina ile bozan değerli üstad Sami Şarhon'a, kendisini atölyemizde ağırlama imkânına vesile olan sevgili dost Leylâ Özgür'e ve ''Anima-Animus/ İlişkileri Şifalandırma'' çalışmasına katılan değerli misafirlerimize gönülden teşekkürle... Sn.Sami Şarhon rehberliğinde, aydınlanma ve yükselme üzerine inançlı eylemlerimiz bundan sonra da devam edecektir, ilgililerin bilgisine ve tabii bilgililerin de ilgisine:)


Ek ve de dip: Atölyemizde gerçekleşen ve plânladığımızdan daha uzun süren (zira saat 19.30 civarı başladık, bittiğinde ise neredeyse geceyarısıydı artık...) bu çok özel çalışmaya başından sonuna kadar merakla, arada içi geçip uyuklayarak da olsa eşlik eden Ezberbozan'ın sembolü tekir anne kedimiz ile meditasyon sonrası durum değerlendirmesi için atölyeye inip, bizzat herkesin fikrini alan sarman oğlumuz  Oralet'e de çalışmaya kattıkları o tertemiz, saf enerjileri için ayrıca şükranlar elbette:) Bu arada; artık piyasada baskısı bulunmayan ''Tanrı'nın 72 Adı'' kitabını edindikten seneler sonra kendi atölyemde, çevirmenine bizzat imzalatmak da bana nasipmiş ya, bu da sevincime ayrı bahane:)


''Gücünüzün seçimde yattığını anlayın ve eğer realiteniz sizi mutlu etmiyorsa, yeniden seçme cesaretini gösterin...'' 
Steve Rother

5 yorum:

Bir Bilen Batos dedi ki...

İkili ilişkiler konuşulurken katılan yegane erkegin anlatıcı (hoca) olması bence ayrıca çok manidar.... Hep demişimdir zaten, bu tür eğitim çalışmaları kadınlara lazım, biz erkekler bu konularda çoktan eleklerimiz astığımızdan, konuları çoktan aştığımızdan evlerimizde sıcak koltuklarımızda oluyoruz.. Ayrıca hocaların büyük çoğunluğunun erkek olmasıda beni haklı kılıyor, birikimlerimizi hanım arkadaşlara aktararak yollarını kolay kılıyoruz. Ama ne yalan söyliyeyim, gidecek daha çok yolunuz var.. Keh.. keh..

Handan Demiralp dedi ki...

Yakın zamanda senden de bir eğitim rica edeceğiz bu durumda sevgili arkadaşım, tecrübe ve bilgilerinden faydalanalım, değil mi ya:)
Ayrıca; eril-dişil, ying-yang bütünleşmesi olmadan herşey eksik kaldığına ve Sami Hoca'nın da üzerine basarak ifade ettiği gibi bu tarz çalışmalara erkekkkk biraderlerimiz pek alâka göstermediğine göre, sizin aşmışlığınız acaba ne kadar hakiki olabilir? Aşıp halletmiş iseniz, kadınlar niye mevcut ilişki sorunlarına çare aramak ve yanlışın nerede olduğunu öğrenmek için bunca zaman, para, zihin gücü, emek falan harcıyor dersin? Sami Şarhon hoca bizzat kendisinden örnekler vererek bizi hem güldürdü, hem de deriiin deriiin düşündürdü sağolsun. Senden de feyz almak isteriz, buyur gel, atölye gene dolup taşsın he mi?:) Öpüyorum, sevgimizle...

Çiğdem Atabey dedi ki...

Handancığım, "Senden de feyz almak isteriz, senden de bir eğitim rica edeceğiz " sözlerin süper olmuş..

Bence de arkadaştan bir eğitim alalım; ben evde kendisinden çok faydalanamadığımdan, eğitimlere gitmeye devam ediyorum. Belki kendisinden bir eğitim alma şansım olursa, engin bilgi ve tecrübelerinden bu yolla faydalanmış olurum :)))

öperim, kucaklarım..

Handan Demiralp dedi ki...

Bazen yakındaki bilgi görülemeyebiliyor Cheetos'cuğum, haklısın:) Biz en iyisi Batos'un ilişki danışmanlığı yönünü besleyerek faydalanalım bu vaziyetten. Hayat kısa, bilgi ise sonsuz, o halde eğitimlere gitmeye devam elbette, durum bende de aynen öyle. Hayrımıza OLsun, çok sevgimle...

Bir Bilen Batos dedi ki...

Mum dibine ışık vermezmiş... Haydi sizlere uğurlar ola...